Jarno is op 26 mei 2010 8 jaar geworden. Hij had een spannende traktatie mee naar school.


Hier 2 super mooie foto's van de traktatie van Esther. Esther is gek op prinsesjes. Voor de jongens in de klas heeft ze gekozen voor de riddertjes. Mama heeft van de traktatie mand een mooi kasteel gemaakt.


Hier een foto van de traktatie van Roy. De raketten zijn geweldig. We hebben er zelf "de ruimte" bij gemaakt. Hij mag maandag 16 maart trakteren, en met zo'n mooie traktatie wordt dat vast een groot feest!! Bedankt voor jullie leuke knutselwerk! Groetjes Roy Braks en zijn familie.


Vandaag(14-02-09) heeft Selena haar bijtjes uitgedeeld op het kinderdagverblijf! Erg origineel vonden de leidsters en de ouders... Ze heeft met veel trots de pakketjes uitgedeeld.... Ik had nog bij de bijen een snoepje en koekje gedaan... Bedankt en tot over een jaar want ik zal zeker weten dan weer wat bij jullie bestellen. Het is mij goed bevallen en zeker mooi werk hebben jullie afgeleverd! Groetjes Selena en Chantal
Hallo Gea en Mia, een beetje vertraagd, maar hier dan nog een foto van jullie toverstafjes, met gezonde traktatie! Dagmar was ziek, maar moest en zou trakteren, nu haar traktatie er zo mooi uitzag! Zie hier dus de trotse 5-jarige! Bedankt voor jullie snelle service en mooie toverstafjes. De volgende keer zijn we er meer op tijd bij! Groeten Karen Booman


Dit is Luc Veldman. Hij is 8 jaar geworden en trakteerde op rose varkentjes.


Dit is Marell Schouwen. Ook zij trakteerde op haar verjaardag op Kleurige traktaties.
Kelvin is op 8 november jl. 5 jaar geworden en had als traktaties de kippenkoppen en de piratenbootjes. Kelvin was zo trots als een pauw!!!


Duncan vond het erg leuk om olifanten te trakteren op het KDV!Hij werd 3 jaar.
Dit is Karin IJpma. Zij werd op 5 januari 6 jaar. Helemaal trots op de mooie traktatie die haar moeder (Mia, mede eigenaar van deze site) voor haar heeft gemaakt.Een prachtige gevulde taart en een bloem voor de juf.
Dit is Mike Proper uit Vaassen. Hij is 5 jaar geworden en trakteerde op piratenbootjes.


Dit is de traktatie van Sanne. Ze is 5 jaar geworden. Haar moeder heeft een heerlijk traktatie aan de piraten prikker gedaan hoor!!!


Dit is de traktatie van Quinten. Hij is 4 jaar geworden. Hij is nu een hele stoere man en gaat al naar de bassis school!!


Dit is de traktatie van Davy Visser Hij is 5 jaar geworden.Ook hij is een hele stoere man. Met deze spiderman traktatie maakte hij de blits op school!!


Dit is Linda IJpma de oudste dochter van Mia (mede eigenaar van de site) Ze is 9 jaar geworden.Nog van harte hoor. Linda trakteerde op school op vliegertjes met daaraan heerlijke snoepjes.


Dit is Anjo Wassenaar uit Leeuwarden. Hij is 4 jaar geworden. Wat is het al een grote en stoere vent zeg!!! Hij heeft mocht op school op olifantjes trakteren.


Dit is Esther Ypma, de jongste van de 3 dochters van Mia(mede eigenaar van deze site) Ook voor haar heeft mama weer super haar best gedaan!!!


Dit is Linda Ypma, de oudste van de 3 dochters van Mia(mede eigenaar van deze site) Ook voor haar 10e verjaardag heeft mama weer iets moois gemaakt.


Dit is Davy Visser. Alweer 6 jaar geworden. Waar blijft de tijd. Een stoere spiderman traktatie moest het worden volgens Davy en volgens ons is dat weer gelukt.


-